Resultats de la cerca frase exacta: 133

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. botifarra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
2. botifarra blanca i botifarra negra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
3. botifarra, patates fregides i amanida
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
4. botifarra d'ou
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Variant de la botifarra blanca elaborada amb carn magra de l'espatlla, cansalada, carn del cap o d'altres parts no nobles del porc, amb la inclusió d'ous frescos, amanida amb sal i pebre negre i cuita. [...]
5. botifarra, ous ferrats i patates fregides
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
6. botifarra blanca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
7. botifarra dolça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
8. botifarra negra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
9. botifarra, mongetes, ou ferrat i pebrots verds
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
10. calamars saltats amb botifarra, bolets i gambes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  1 / 14 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>